Taunus Wunderland ligt midden in het hart van de Taunus heuvels tussen de bossen, vlakbij Wiesbaden. Het is een gezellig park voor heel de familie.

Op 12 mei 1966 deed het pretpark voor het eerst zijn deuren open. Toen was er niet meer dan een sprookjesbos en kinderboerderij. Door de jaren heen is het park uitgebreid en veranderd in een pretpark voor heel de familie.

Attracties

De attracties zijn onder te verdelen in drie categorieen: sensatie, actie en fun voor kids. De attracties zijn leuk voor heel de familie, maar voor de echte sensatiezoekers geven de attracties misschien net niet die kick waar ze op hopen.

Sensatie: Taunsblitz, Knall und Fall, Wildwasserbahn, Wildwasserski-Rondell, Piratenschiff, Rhein-Main-Flieger
Actie: Gold mine resort, Crystal creek, Silberpfeilrutschen, Simulator, Bigscooter, Hubseilturm, Gaudi-Rutsch’n, treufelsrad, Trampolin, Wasserballons, Drachenbahn, Dino-Hochbahn, Klettergerust
Fun voor kids: Froschkonzert, Spielhaus, Rollende Tonne, Schloss Neuschwanstein, Minirutsche, Clownrutsche, Kapt-‘n-Kit-karussell, Fliegerkarusell, Muckelchenbahn, Dinosaurierland, Kinderboerderij en meer

BBQ

Het park kent vier plaatsen waar je mag barbequeen. Hiervoor moet je wel vantevoren reserveren. Niet zo’n zin om zelf je eten klaar te maken? Smul dan van 1 van de 18 verschillende pannekoeken in de Creperie of probeer de wunderland grill of wunderland snack.