Het kasteel Schloss Beck is een monumentaal gebouw wat een van de best intact gebleven gebouwen is uit het barokken tijdperk (1700-1800).

In 1966 is het kasteel geheel gerestaureerd en daarna opengesteld voor het publiek.

En later is de kasteeltuin omgedoopt in een behoorlijk pretpark met speeltuin.

Het kasteel en pretpark ligt in Bottrop, evenals het bekendere grote broertje Moviepark Duitsland.

Geen mega attracties maar voor (met name jonge) kinderen een aantal leuke attracties als een reuzerad, mini achtbaan en een bootjes waterglijbaan. En een flinke speeltuin.

Het kasteel en pretpark is vooral leuk voor gezinnen met kleinere kinderen, om je een middag lekker te vermaken in de speeltuin en attracties.

De entreeprijs is zeer schappelijk en de settings is door het mooie kasteel, tuin en omgeving zeer sfeervol.

Kortom een leuk alternatief als je Moviepark Duitsland al gezien hebt of in plaats van een hele dag gewoon een lange middag wil doorbrengen in een leuk pretpark.

Ook Interessant

Movie Park Duitsland
Movie Park Duitslandlees verder...
Europa-Park
Waterachtbaan poseidon in Europa Parklees verder...
Overzicht pretparken in Duitsland
Overzicht pretparken in DuitslandHieronder vindt u een kaart met het overzicht van de grotere pretparken in Duitsland. Klik op de groene sterren voor adres en overige informatie. En gebruik de routeplanner onder het kaartje voor het opvragen van reisinformatie. Pretparken in Duitsland: Tip: Ook dit jaar heeft Wunderland Kalkar weer leuke aanbiedingen en arrangementen om met het hele […]lees verder...