17/09/2011 in Nieuws, Pretparken

Moviepark Halloween

Post placeholder image

Het Halloween horror feest 2011 komt eraan in Moviepark Duitsland.

Elk jaar vindt er in oktober in het Moviepark het horror feest plaats.

Moviepark Halloween horror feestOverdag is het pretpark net als normaal open en geschikt voor jonge kinderen.

‘S-avonds als het donker wordt krijgt het park een makeover in horror stijl en worden een aantal nieuwe attracties toegevoegd

Zo was er een aantal jaar geleden een groot spookhuis waar je in kleine groepjes doorheen mocht lopen en aan het schrikken gebracht werd door Freddy Kruger en andere spookachtigen verschijninge.
Maar het meeste indruk in dit spookhuis maakte een ruimte die ik even “de slagerij” noem, levensechte poppen hingen hier aan vleeshaken en sommigen in plastic zakken.
En ze hingen zo dicht op elkaar dat je tussendoor moest slalomen en aan de kant duwen om weer in de volgende ruimte te komen, erg crypy 😉

Als het spookhuis er dit jaar weer is dan is dit zeker een aanrader !

Het horror feest is van 6-10 t/m 5-11-2001 op elke donderdag, vrijdag en zaterdag. Het park is dan tot 22 uur geopend en is in de entreeprijs inbegrepen.

Er is momenteel een aanbieding waarmee je in de maand oktober 2011, je kaartjes online kunt bestellen met een korting van 6 euro op de normale prijs aan de kassa. En je hoeft niet meer in de rij bij de kassa te staan. Zie onderstaande (affiliate) banner.

online adverteren www.m4n.nl
One Comment

  1. 02/10/2011 at

    Petje

    Reply

    Ook bij onze Zuiderburen hebben ze het Halloweenfeest uitgevonden in het pretparken zowel Bobbejaanland als ook Bellewaerde pretpark hebben ook speciale attracties in het Halloween thema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *