Midden in het toeristische Moezelgebied bevindt zich in het plaatsje Klotten een leuk middengroot park. Wat een combinatie is tussen een pretpark samen met een dierentuin. De plaats Klotten ligt vlak bij Cochem in Duitsland.

Achtbaan in park Klotten vlakbij Cochem in DuitslandDe entreeprijzen van de park zijn relatief goedkoop te noemen, vrijwel alle attracties zijn in de buitenlucht dus goed weer is een must.

De belangrijkste doelgroep van dit park is gezinnen met (jongere) kinderen die in de Moezelregio op vakantie zijn en een dagje naar een leuk pretpark willen.

Attracties omvatten onder meer: de looping star (achtbaan), trampolines, draaimolens, waterbobs, rubber boot waterglijbaan, en natuurlijk diverse dieren waaronder beren, wolven en panters zie ook de flyer van het park.


Ook Interessant

Wunderland Kalkar en Kernies Wunderland
Wunderland Kalkar en Kernies Wunderlandlees verder...
Legoland Duitsland
Legoland DuitslandHoewel de meeste mensen bij Legoland aan Denemarken denken is er ook in Duitsland een legoland park. Er zijn er zelfs 3 ! Namelijk een groot pretpark met voornamelijk buitenattracties dat zich in Günzberg bevindt en vergelijkbaar is met het park in Denemarken. En 2 Legoland Discovery centrums. Een Legoland Discovery centrum is een soort […]lees verder...
Overzicht pretparken in Duitsland
Overzicht pretparken in DuitslandHieronder vindt u een kaart met het overzicht van de grotere pretparken in Duitsland. Klik op de groene sterren voor adres en overige informatie. En gebruik de routeplanner onder het kaartje voor het opvragen van reisinformatie. Pretparken in Duitsland: Tip: Ook dit jaar heeft Wunderland Kalkar weer leuke aanbiedingen en arrangementen om met het hele […]lees verder...