04/10/2018 in Nieuws

Halloween

Post placeholder image

Oktober is de maand van Halloween. Waarbij het feest vroeger vooral in Amerika werd gevierd, wordt het de laatste jaren in steeds mee landen gevierd. Niet alleen in ons land. Ook in Duitsland griezelen ze mee. En dat is zeker in de pretparken terug te zien.

Europapark

Van 22 september tot en met 4 november 2018 viert Europapark Halloween en dat is al te zien aan de grote hoeveelheid pompoenen die je in het park tegenkomt. En natuurlijk ook alle andere griezels die speciaal voor Halloween in het park aanwezig zijn.

Kijk naar de Halloween parade of bezoek de Halloween show Der Geisterjahrmarkt, een show geschikt voor de hele familie. Een aantal attracties zijn speciaal voor deze maand aangekleed in het Halloween thema. Bezoek het spooky kids village of ga naar de 4d film de Tijdcarrousel.

Niet alleen voor de jongste bezoekers is er heel wat te beleven met Halloween in Europark. Er is ook aan de grootste gedacht. Op 5 en 6 oktober 19.30 kun je naar Horror Nights – Traumatica. Geniet van de shows en de horrorhuizen.

Moviepark

Op de volgende dagen is Moviepark speciaal voor Halloween geopend op de vrijdag, zaterdag en zondag van 6 oktober t/m 4 november. Ook geopend op woensdag 31 oktober.

Speciaal voor Halloween is zijn een aantal attracties omgetoverd in iets griezeligs. Maak een ritje in de Terror Tower of bezoek één van de horror shows. Vind je de weg nog in het labyrint met al die griezels?

Speciaal voor de kinderen is ook Nickland omgetoverd in Halloween sfeer. Monsters zijn in dit gebied niet toegestaan. Kinderen kun geschminkt worden of pompoen snijden.

Voor wie het nog niet eng genoeg vind is The Walking Dead® Breakout Fan-Tour een aanrader.

Holidaypark

Halloween Fright Nights 13, 20, 27, 31 oktober en 3 november in Holidaypark, niet voor tere zieltjes. Ontdek de 3 spookhuizen, het freak circus en nachtclub Titty Twister. Let op: niet geschikt voor kinderen.

Uiteraard heeft Holidaypark ook aan zijn jongste bezoekers gedacht. Zij kunnen genieten van de vrolijke show ‘Holly’s Halloween Party’! Het gehele park is in de maand oktober aangekleed in Halloween sfeer.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *