Dit park noemt zichzelf de boerderij-belevenisoase en zoals de naam al zegt is dus heel het pretpark in het boerenthema.

Geen hightech snufjes of snelle attracties voor echte thrillseekers maar een doe en beleef park voor kinderen waar het zelf spelen voorop staat.

Het park is meer een combinatie van speeltuinen, een zwembad en een kinderboerderij met leuke en grote speeltoestellen.

Zo is er een gigantisch groot en hoog springkussen, voor kinderen (vanaf een jaar of acht) een grote skelterbaan met skelters en trap tractors.

Er is een buitenbad met waterglijbanen. En speeltuinen met onder andere grote glijbanen, waaronder 1 heel spectaculaire hoge met een echt vliegtuig bovenop de glijbaan.

Familie glijbaan in het boerderij park Irrland

Ook zijn er de boerderij attracties waaronder de kinderboerderij, een paardenstal, graandoolhof en een overdekt maïszwembad.

De belangrijkste doelgroep van dit park zijn jonge gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

De entree voor dit park is zeer voordelig entreeprijs voor kinderen boven de 1 en volwassenen is slechts 4,50 euro, en parkeren is gratis. en bolderkarren zijn voor 3,- euro per dag te huur.

Eveneens zijn de prijzen voor eten en drinken zeer schappelijke prijzen, dus een eigen lunchpakket meenemen is niet noodzakelijk.

Als je toch een eigen lunchpakket samenstelt is het lekker om wat worstjes of frikadellen en houtskool mee te brengen want op verschillende plaatsen op het park zijn barbecues te vinden die gratis gebruikt mogen worden.

Genoeg reden dus voor ons om dit in Nederland relatief onbekende park hier onder de aandacht te brengen.

Het pretpark is geopend van eind Maart tot en met 6 november. In het park bevindt zich bijna alles in de buitenlucht dus goed weer is eigenlijk wel een must voor een leuke dag in dit park.

Dit pretpark bevindt zich net over de grens in Duitsland, vlakbij Venray. En is dus ook vanaf bijvoorbeeld Eindhoven of Nijmegen binnen een uur te bereiken.

Adres:

Irrland
Am Scheidweg
D-47624 Kevelaer-Twisteden

Zie ook de overzichtskaart van alle Duitse pretparken met routeplanner.

Ook Interessant

LEGOLAND Oberhausen
LEGOLAND OberhausenLegoland Oberhausen is een pretpark vol bouwstenen. Overal waar je komt staan bakken met legoblokken waar zowel kinderen als volwassenen kunnen bouwen. Maar is dit alles wat dit binnen pretpark te bieden heeft? Natuurlijk niet, er is nog veel meer. Er zijn ruimte met maquettes. Aan het begin is er een maquette van een dorp, […]lees verder...
Movie Park Duitsland
Movie Park Duitslandlees verder...
Overzicht pretparken in Duitsland
Overzicht pretparken in DuitslandHieronder vindt u een kaart met het overzicht van de grotere pretparken in Duitsland. Klik op de groene sterren voor adres en overige informatie. En gebruik de routeplanner onder het kaartje voor het opvragen van reisinformatie. Pretparken in Duitsland: Tip: Ook dit jaar heeft Wunderland Kalkar weer leuke aanbiedingen en arrangementen om met het hele […]lees verder...