Heide park resort is een pretpark met hotel en vakantiepark in de Duitse plaats Soltau. Met zijn 850.000m², vier themagebieden en veertig attracties is dit één van de grootste pretparken van Duitsland. Het park ligt op ongeveer vier uur rijden vanuit Eindhoven.

Het Heide-Park is een van de grootste parken in Duitsland. Het Heide Park is gelegen in het noorden van Duitsland, net buiten de stad Soltau en is makkelijk bereikbaar op slechts 1 uur rijden ten zuiden van Hamburg. Dit park bied een groot aanbod van diverse atracties zoals de houten achtbaan de Colossosen de drop tower, Scream en veel meer!
Je zult merken dat veel bekende kermis attracties zoals de Breakdance,Top Spin en bijvoorbeeld de Round Up ook in dit park te vinden zijn.

Heide Park Resort Flug Der Daemonen

De vele attracties voor jong en oud staan verspreid over een gebied van maar liefst 85 hectare. Het park wordt momenteel beheerd door de Tussauds Group, waardoor Annual Pass houders hun pasjes kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot het park.

Wanneer u met jonge kinderen het Heide park bezoekt kunt u samen genieten van de vele familie attracties zoals een rit op de Mississippi boot of glijden van een van de drie wild water banen. Ook de grachten tocht behoord tot de eye catchers van het pretpark en is zeker de moeite waard.

U kunt ook samen met de kinderen genieten van de vele leuke shows die worden gehouden door het animatie team van het Heide Park zoals Madagascar Live!, het Piraten spektakel of de Maya show.

Voor de wat oudere kinderen is er genoeg te beleven zoals lekker uitwaaien in een van de snelste attracties van het park zoals de Dessert Race katapult achtbaan, de Big Loop achtbanen en veel meer.

Bucht der Piraten

In de Bucht der Piraten vaar je over de zeven zeeën, maar wees op je hoede voor de monter Krake. Je ontmoet hem in de angstaanjagende show Krake alive en de duizelingwekkende achtbaan Krake. De kleintjes kunnen hun hart in dit themadeel luchten met pixy town train en Vintage cars. Uiteraard zijn er in dit piraten deel de nodige boot attracties.

Land der vergessen

Ontdek lang vergeten culturen met de maya show. Er zijn verschillende ijzingwekkende achtbanen.

Wild wild west

Ontdek het leven van de cowboys en de indianen. Met de monorail kun je vanuit de lucht het park zien. Dit kan natuurlijk ook met de Panorama toren. Dobber rustig rond over het meer in een bootje. De grappige poppenshow zal bij elk kind en volwassenen een lach op hun gezicht toveren

Transsifvanien

Wees op je hoede voor de vampieren. Gil de longen uit je lijf met scream, gil nog harder met Screamie. Hang in de lucht met Limit

Holiday port royal

Na een vermoeiende dag in het pretpark kun je even heerlijk tot rust komen in het hotel, waar je kan genieten van verschillende shows en genieten van een heerlijk buffet.

Het hotel bevat 150 gezellige familie kamers. Het hotel ligt naast het pretpark. Er is dan ook directe toegang naar het pretpark vanuit het hotel.

Holiday camp

In Holiday camp kom je na een dagje Heide park weer tot rust in één van de kleurige huisjes. In het park is Restaurant ‘Acapulco’ waar je kunt ontbijten en s’avonds kunt genieten van een buffet. Er is en gezellige speeltuin waar de kinderen van harte lust kunnen spelen en een strandclub met bar waar je kunt genieten van een drankje.

Adres:
Heide Park 1
29614 Soltau, Duitsland
Telefoon: +49 180 6 919101

Ook Interessant

Dinopark
DinoparkWiens kinderen dol zijn op dinosaurussen en alles wat erbij hoort moet zeker een bezoek brengen aan het Dino Park in Münchehagen Duitsland. Dit prehistorische park staat vol met dinosaurussen, Sabel tijgers, mammoeten en nog veel meer. Het bijzondere aan dit park is dat al deze dieren zijn nagemaakt in werkelijke grootte om je een […]lees verder...
Ketteler Hof
Ketteler HofKetteler Hof is gelegen in het centrum van natuurpark Hohe Mark in Haltern am See. Hohe Mark wat ten noorden van het ruhrgebied ligt, is ook wel bekend als de groene long. Bezienswaardigheden in Haltern an See: -Romeins museum -Borken-Gemen -Waterburchten in de buurt van Lembeck -100 kastelenroute voor fietsers Het gebied is de moeite […]lees verder...
Overzicht pretparken in Duitsland
Overzicht pretparken in DuitslandHieronder vindt u een kaart met het overzicht van de grotere pretparken in Duitsland. Klik op de groene sterren voor adres en overige informatie. En gebruik de routeplanner onder het kaartje voor het opvragen van reisinformatie. Pretparken in Duitsland: Tip: Ook dit jaar heeft Wunderland Kalkar weer leuke aanbiedingen en arrangementen om met het hele […]lees verder...